• Βελτιστοποίηση εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων – Η βιώσιμη γαστρονομία 

      Αγγέλου, Ιωάννης (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-14)
      Τα τρόφιμα αποτελούν ζωτικό συστατικό της καθημερινής ζωής, ωστόσο τα σημερινά πρότυπα κατανάλωσης και παραγωγής αποτελούν απειλή για το περιβάλλον και την επισιτιστική ασφάλεια των μελλοντικών γενεών. Έτσι, καθώς τα ...
    • Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας και δημιουργία προωθητικών ενεργειών της εταιρείας σοκολάτας «Aster» 

      Λυκούδη, Μαριάνθη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-04-25)
      Στην παρούσα πτυχιακή εργασία μελετάται και δημιουργείται η εταιρική ταυτότητα της σοκολατοποιίας «Aster», μια εταιρεία που δημιούργησα για να καλύψω τις ανάγκες της πτυχιακής εργασίας. Ξεκινώντας ως μια μικρή επιχείρηση ...
    • Χλωρίς προϊόντα βιολογικών βοτάνων 

      Γαβαλά, Μαρία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-02-24)
      Βασικός σκοπός της παρούσας εργασίας είναι ο σχεδιασμός ενός Brand μιας εταιρείας η οποία θα διαθέτει μία σειρά από βιολογικά προϊόντα, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αφεψήματα αλλά και ως βοηθητικά για την υγεία ...