• Ο βαθμός επεξεργασίας των τροφίμων και οι επιπτώσεις στην υγεία 

      Σταθοπούλου, Έλλη - Διονυσία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-01-29)
      Σε μια εποχή όπου η επαφή του ανθρώπου με τα επεξεργασμένα τρόφιμα βρίσκεται στο απόγειο της, η διερεύνηση των συνέπειων που φέρουν στην υγειά κρίνεται απαραίτητη. Το διατροφικό πλαίσιο χαρακτηρίζεται από την αύξηση της ...
    • Ο ρόλος του κρασιού στην μεσογειακή διατροφή 

      Αραπίδη, Μαρία Ελένη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-06-28)
      Στην σημερινή εποχή εμφανίζονται πληθώρα από προβλήματα στην υγεία του ανθρώπου τα οποία κατά κύριο λόγο προέρχονται από τις κακές διατροφικές του συνήθειες. Ο σύγχρονος δυτικός τρόπος ζωής απαιτεί την μέγιστη διάθεση ...