• Μελέτη των ποιοτικών χαρακτηριστικών ελαιόλαδου εμπλουτισμένου με αιθέριο έλαιο ματζουράνας 

      Αθανασίου, Καλλιόπη; Γεωργοπούλου, Μαρία - Περιστέρα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-03-15)
      Ο εμπλουτισμός ελαιόλαδων με ποικίλους αρωματικούς παράγοντες, όπως το αιθέριο έλαιο του αρωματικού φυτού μαντζουράνας, συμβάλλει στην ανάπτυξη καινοτόμων εμπλουτισμένων προϊόντων ελαιόλαδου, ικανοποιώντας τις προσδοκίες ...
    • Παραγωγή λικέρ από φιστίκι Αιγίνης 

      Τσιλιγκερίδη, Φλώρα; Λυσσέας, Κωνσταντίνος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-10-05)
      Το λικέρ είναι ένας τύπος οινοπνευματώδους ποτού, που αποτελείται από αλκοόλη γεωργικής προέλευσης, από κάποια γλυκαντική ουσία, συνήθως ζάχαρη και αρωματίζεται με τη προσθήκη φυσικών αρωματικών υλών, όπως είναι τα φρούτα, ...