• Παραγωγή ξιδιού από μπύρα και ανάλυσή του 

      Βασιλόπουλος, Βασίλειος; Παρασκευοπούλου, Ελεάννα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-12)
      Το ξίδι ανά τους αιώνες αποτελεί αναμφίβολα, βρώσιμο προϊόν το οποίο χαίρει σεβασμού και εκτίμησης από τον άνθρωπο, καθώς αποτελεί βασικό συστατικό της διατροφής του. Η ιστορία του ξεκινά εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η ...
    • Σφάλματα και διαγνωστικές παγίδες στη γενική εξέταση αίματος 

      Μάρκου, Αγγελική (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-02-09)
      Προκειμένου οι ασθενείς να έχουν πρόσβαση σε αξιόπιστη ιατρική περίθαλψη, οι διαγνωστικές διαδικασίες πρέπει να είναι της υψηλότερης δυνατής ποιότητας. Εκτός από άλλες κλινικές ειδικότητες, η εργαστηριακή ιατρική ...