• Κρυοσκοπική ανίχνευση νοθείας του γάλακτος 

      Παυλάκη, Σοφία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-03-14)
      Το γάλα αποτελεί παγκοσμίως ένα από κυριότερα στοιχεία της διατροφής του ανθρώπου λόγω της υψηλής θρεπτικής του αξίας, της προσιτής τιμής του και κυρίως της πεποίθησης ότι το γάλα συνδέεται άμεσα με την ανάπτυξη των ...
    • Σύγχρονες μέθοδοι ανάλυσης για το γεωγραφικό προσδιορισμό της προέλευσης των οίνων 

      Μαύρου, Θωμαΐς-Λητώ; Ρούβαλη, Ασημίνα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07)
      Ο οίνος, είναι ίσως το πιο γνωστό, ευρείας κατανάλωσης προϊόν ζύμωσης που καταναλώνεται σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου. Τα ποτά είναι εμπορικά προϊόντα και η παραγωγή τους εξελίσσεται συνεχώς, με τη βιομηχανία τροφίμων ...