• Διατροφική επισήμανση σε ελληνικά τυριά 

      Αναγνωστόπουλος, Παναγιώτης (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-06)
      Η διατροφική επισήμανση στα ελληνικά τυριά, αλλά και γενικότερα στα τρόφιμα, έχει πρωτεύοντα ρόλο στη σωστή ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού. H παρούσα εργασία διερευνά τη διατροφική επισήμανση σε δείγματα επιλεγμένων ...
    • Μελέτη επιβίωσης παθογόνων μικροοργανισμών σε τυριά τυρογάλακτος 

      Μπέκα, Στέλλα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-03-15)
      Ο ορός του γάλακτος ή τυρόγαλα είναι το υδάτινο μέρος, το οποίο απομένει έπειτα από την παρασκευή του τυριού και ενώ χαρακτηρίζεται ως υποπροϊόν της τυροκομίας μπορεί έπειτα από κατάλληλη επεξεργασία να επαναχρησιμοποιηθεί ...