Πλοήγηση ανά Λέξεις-κλειδιά "Mικροζυθοποιία"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Ο ζύθος με χαμηλό ή χωρίς αλκοόλ
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07)Η πρώτη μη αλκοολούχα μπύρα έκανε την εμφάνισή της στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1919, λόγω της ποτοαπαγόρευσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το αλκοόλ ήταν εκτός νόμου από τη χώρα. Η κυβέρνηση αποφάσισε ότι το ... -
Παραγωγή μπύρας χωρίς αλκοόλ
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-12)Η παρούσα μεταπτυχιακή εργασία διερευνά τη διαδικασία παραγωγής μπύρας χωρίς αλκοόλ, επικεντρώνοντας στην ανάλυση διαφορετικών τεχνολογιών και μεθόδων απομάκρυνσης ή περιορισμένης παραγωγής αιθανόλης. Συγκρίνονται θερμικές ...