Πλοήγηση ανά Λέξεις-κλειδιά "Zygosaccharomyces Bailii"
Αποτελέσματα 1-1 από 1
-
Οργανοληπτική αξιολόγηση ενός δείγματος αφρωδών οίνων της ποικιλίας μοσχοφίλερο παρασκευασμένων με αυτόχθονες ζύμες
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2025-02-21)Το Μοσχοφίλερο αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές οινοποιήσιμες Ελληνικές ποικιλίες αμπέλου, η οποία ενώ παραδοσιακά χρησιμοποιείται στην παρασκευή ήρεμων λευκών και ροζέ οίνων, τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να ...