• Εφαρμογή ωσμωτικής αφυδάτωσης ως προκατεργασίας ξήρανσης ιπποφαούς 

      Σελλή, Δέσποινα; Σπινάκης, Παναγιώτης (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-03-02)
      Η διατροφή είναι ένας από τους κυριότερους παράγοντες για την εξασφάλιση της καλής υγείας. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι απαραίτητο κομμάτι της διατροφής μας. Ωστόσο λόγω της ευαισθησίας που παρουσιάζουν και της σύντομης ...
    • Σχεδιασμός και παραγωγή αφυδατωμένων μανιταριών 

      Κουτσούκος, Παναγιώτης-Στυλιανός; Σταύρε, Θωμάς (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-07)
      Η καλλιέργεια των μανιταριών (Lentinula edodes ) τα τελευταία χρόνια επεκτείνεται κυρίως γιατί είναι πολύ πιο γευστικά από το ευρέως γνωστό λευκό μανιτάρι ενώ έχουν ανάλογη θρεπτική αξία. Όμως δεν παύει να είναι ένα ...