• Αντιμικροβιακές ουσίες στο αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα-Ένα πρόβλημα Δημόσιας Υγείας 

      Καβουκλή, Σταυρούλα-Γεωργία; Καρδιόλακα, Αικατερίνη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-02-25)
      Το γάλα αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην διατροφή του ανθρώπου από πολύ παλιά και συνέβαλε σημαντικά στην επιβίωση και στην υγεία του. Οι συνθήκες διαβίωσης ,η διατροφή, και η υγεία των γαλακτοφόρων ζώων επηρεάζουν την ...
    • Η Τεχνολογία RFID στη συσκευασία τροφίμων 

      Ζαζάνη, Αργυρώ (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-03-08)
      Η παρούσα πτυχιακή εργασία έχει ως θέμα την τεχνολογία RFID (Radio Frequency Indetification) στη συσκευασία τροφίμων. Στόχος της εργασίας είναι η επεξήγηση και η ανάλυση της συγκεκριμένης τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα, ...