• Waterful 

      Τσουκαλά, Μυρτώ-Ευαγγελία; Τζήμα, Μυρτω (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07)
      Μια δράση μέσω της οποίας τοποθετούνται πηγές νερού σε όλη τη χώρα, κυρίως σε αστικά κέντρα και νησιά, που το νερό είναι δυσεύρετο και αρκετές φορές μη πόσιμο. Στα σημεία που τοποθετούνται οι πηγές υπάρχει η δυνατότητα ...
    • Βελτιστοποίηση εφοδιαστικής αλυσίδας τροφίμων – Η βιώσιμη γαστρονομία 

      Αγγέλου, Ιωάννης (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-14)
      Τα τρόφιμα αποτελούν ζωτικό συστατικό της καθημερινής ζωής, ωστόσο τα σημερινά πρότυπα κατανάλωσης και παραγωγής αποτελούν απειλή για το περιβάλλον και την επισιτιστική ασφάλεια των μελλοντικών γενεών. Έτσι, καθώς τα ...
    • Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας και δημιουργία προωθητικών ενεργειών της εταιρείας σοκολάτας «Aster» 

      Λυκούδη, Μαριάνθη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-04-25)
      Στην παρούσα πτυχιακή εργασία μελετάται και δημιουργείται η εταιρική ταυτότητα της σοκολατοποιίας «Aster», μια εταιρεία που δημιούργησα για να καλύψω τις ανάγκες της πτυχιακής εργασίας. Ξεκινώντας ως μια μικρή επιχείρηση ...
    • Χλωρίς προϊόντα βιολογικών βοτάνων 

      Γαβαλά, Μαρία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-02-24)
      Βασικός σκοπός της παρούσας εργασίας είναι ο σχεδιασμός ενός Brand μιας εταιρείας η οποία θα διαθέτει μία σειρά από βιολογικά προϊόντα, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αφεψήματα αλλά και ως βοηθητικά για την υγεία ...