Search
Now showing items 1-2 of 2
Μελέτη της αντιοξειδωτικής επίδρασης των βοτάνων Κάνναβη και Μελισσόχορτο στον οίνo
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-09-30)
Στην παρούσα πτυχιακή εργασία μελετήθηκαν, η δυνατότητα εκχύλισης φαινολικών
συστατικών καθώς και η αντιοξειδωτική ικανότητα των βοτάνων κλωστικής κάνναβης
και μελισσόχορτου, προζυμωτικά σε οίνο εργαστηριακής παραγωγής, ...
Συγκριτική μελέτη παλαιωμένων Brandy ως προς την φαινολική τους σύσταση και την αντιοξειδωτική τους ικανότητα
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-04-11)
Μπράντι (brandy) ορίζεται το αλκοολούχο ποτό που προέρχεται από την απόσταξη ζυμούμενων φρούτων , όπως σταφύλια,μήλα, αχλάδια, κεράσια ή δαμάσκηνα. Όταν παραχθεί από αποσταγμένο οίνο, προερχόμενο από σταφύλια ονομάζεται ...