Search
Now showing items 1-3 of 3
Αξιολόγηση μελέτης HACCP σε εργαστήριο τυποποίησης κρέατος
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-03-23)
Η παρούσα εργασία αποτελεί Μελέτη HACCP για ένα υπό ίδρυση Εργαστήριο
Τυποποίησης Κρέατος στην Περιφέρεια Βορείου Τομέα Αττικής . Μετά την λήψη της Βεβαίωσης
χρήσης Γης, απ’ όπου φαίνεται ότι η Δραστηριότητα χωροταξικά ...
Παραγωγή και διανομή donuts, έτοιμων προς κατανάλωση αλλά και κατεψυγμένων: Μελέτη επικινδυνότητας – κρίσιμα σημεία ελέγχου - Έρευνα ικανοποίησης πελάτη
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09)
Ο κλάδος της Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής είναι ένας από τους δυναμικότερους κλάδους στο χώρο της εστίασης και κατέχει πρωταρχικό ρόλο στην βιομηχανία των τροφίμων. Γι αυτό τον λόγο κι ολοένα αυξάνεται ο ανταγωνισμός στον ...
Εφαρμογή του HACCP σε αεροπορικό catering
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-13)
Η παρούσα εργασία διερευνά τη σημασία της Ανάλυσης Κινδύνων και των Κρίσιμων
Σημείων Ελέγχου (Hazard Analysis of Critical Control Points, HACCP) στη διασφάλιση
της ασφάλειας των τροφίμων στη βιομηχανία τροφίμων, με ...