Now showing items 1-2 of 2

    • Διαχείριση κρίσεων στη διατροφή από παθογόνα στα τρόφιμα 

      Κουτλή, Ευαγγελία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-09-05)
      Οι λοιμώξεις του πεπτικού συστήματος από παθογόνους μικροοργανισμούς αποτελούν συχνό φαινόμενο για τον πληθυσμό του πλανήτη. Έχουν περιγραφεί περισσότερα από 250 διαφορετικά τροφιμογενή νοσήματα. Τα υπεύθυνα παθογόνα μπορεί ...
    • Διαχείριση ποιότητας στην παραγωγή και διακίνηση φαρμακευτικών προϊόντων 

      Μπερμπερίδης, Κυριάκος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-02)
      Αντικείμενο της παρούσας διπλωματικής εργασίας είναι η καταγραφή και η σύνοψη ενός πλαισίου συστήματος ποιότητας (Quality Management System) με βάση τις Αρχές των Καλών Πρακτικών1 ( GMP, GDP, GLP, GxP κλπ.) και τους ...