Πλοήγηση ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ανά Επιβλέποντα "d3e25ee0-e187-4d5a-98b5-59e473b4cfca"
Αποτελέσματα 24-26 από 26
-
Υγιεινή και ασφάλεια κατά την παραγωγή και διάθεση παγωτού
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-03-14)Σκοπός της παρούσας εργασίας είναι η πλήρης και διεξοδική ανάλυση της έννοιας του παγωτού, της διαδικασίας παραγωγής του, της ποιότητάς του, καθώς επίσης κι των πτυχών υγιεινής και ασφάλειας που σχετίζονται με αυτή. Στο ... -
Υγιεινή σε βιομηχανίες παραγωγής αρτοσκευασμάτων : CIP συστήματα καθαρισμού και έλεγχος μιασμάτων
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-07-29)Η διασφάλιση της ασφάλειας και την ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων μιας εταιρίας αποτελεί τη βάση οποιασδήποτε παραγωγικής διαδικασίας. Η παρούσα διπλωματική εργασία παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο και ταυτοχρόνως αποτελεσματικό ... -
Υδρογέλες: τεχνολογία και εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023)Η υδρογέλη είναι ένα διογκούμενο από νερό και διασυνδεδεμένο πολυμερές δίκτυο που παράγεται από την απλή αντίδραση ενός ή περισσοτέρων μονομερών. Αναφέρεται επίσης ότι είναι ένα πολυμερές υλικό που έχει την ικανότητα να ...