Πλοήγηση ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ανά Συγγραφέα "Παγγίδης, Αναστάσιος"
-
Χρήση του καολίνη ως υποκατάστατο του μπεντονίτη στην απόκτηση πρωτεϊνικής σταθερότητας σε λευκούς οίνους
Παγγίδης, Αναστάσιος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-10)Η πρωτεϊνική σταθερότητα αναφέρεται στην ικανότητα των πρωτεϊνών στον οίνο να παραμένουν σταθερές και να μην προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις ή άλλες ανεπιθύμητες επιπτώσεις στον καταναλωτή. Στους λευκούς οίνους, η πρωτεϊνική ...