Browsing ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ by Author "Ντάρδα, Σάρα"
Now showing items 1-1 of 1
-
Σύνθεση και μελέτη προϊόντων περιποίησης προσώπου με χρήση πολυφαινολών κόκκινου σταφυλιού και καφεΐνης
Ντούσι, Μαρκέλα; Ντάρδα, Σάρα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-03-13)Τα τελευταία χρόνια, η ανάγκη τόσο των ηλικιωμένων όσο και των νεότερων ενηλίκων να διατηρήσουν το μεγαλύτερο όργανο τους, το δέρμα, υγιές, έχει συμβάλει στην ανάπτυξη της βιομηχανίας των καλλυντικών και συγκεκριμένα ...