Browsing ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ by Author "Χαριζάνης, Αντώνιος"
Now showing items 1-1 of 1
-
Συμβατική και βιολογική παραγωγή τομάτας, από τον πρωτογενή τομέα έως την τυποποίηση. Διαφορές, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε δραστηριότητας
Χαριζάνης, Αντώνιος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-08)Για να αντιμετωπιστεί η αύξηση του πληθυσμού και οι νέες διατροφικές συνήθειες των ανθρώπων, θα πρέπει να διπλασιαστεί η παγκόσμια παραγωγή τροφίμων μέχρι το 2050. Επίσης, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις της ...