Πλοήγηση ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ανά Συγγραφέα "Παπαδοπούλου, Γεωργία"
-
Γάλα καμήλας: λειτουργικές Ιδιότητες και δυνατότητα αξιοποίησής του
Παπαδοπούλου, Γεωργία; Κουρουτζίδου, Άρτεμις (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2020-02)ΠΕΡΙΛΗΨΗ Στα πλαίσια της συγκεκριμένης πτυχιακής εργασίας πραγματοποιήθηκε μέσω βιβλιογραφικής ανασκόπησης η παράθεση στοιχείων που αποδεικνύουν ότι η κατανάλωση καμηλίσιου γάλακτος επιδρά θετικά στην υγεία και στον ...