Πλοήγηση ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ανά Συγγραφέα "Μαύρου, Μαρία"
-
Συγκριτική μελέτη μεθόδων προσδιορισμού αναγόντων σακχάρων
Φράγκου, Σταυρούλα; Μαύρου, Μαρία; Λάτση, Παναγιώτα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-03)Στο γλεύκος υπάρχουν διάφοροι τύποι σακχάρων. Η γλυκόζη και η φρουκτόζη είναι τα κύρια σάκχαρα των οίνων, αλλά υπάρχουν επίσης μικρές ποσότητες άλλων σακχάρων, όπως είναι οι πεντόζες. Ανάγοντα σάκχαρα ονομάζονται αυτά με ...