Πλοήγηση ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ανά Συγγραφέα "Παντελοπούλου, Χρυσούλα"
-
Μελέτη επιβίωσης παθογόνων μικροοργανισμών σε τυριά τυρογάλακτος
Παντελοπούλου, Χρυσούλα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-25)Είναι γνωστό πλέον, πως ο ορός γάλακτος ή αλλιώς τυρόγαλα αποτελεί ένα διατροφικά ωφέλιμο παραπροϊόν της γαλακτοβιομηχανίας για τον άνθρωπο. Το γεγονός ότι το τυρόγαλα είναι ρυπογόνος παράγοντας και η ανεξέλεγκτη απόρριψή ...