Browsing ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ by Author "Παπαστεργιάδη, Βικεντία"
Now showing items 1-1 of 1
-
Η επίδραση του αρχικού pH στην ζύμωση και τα χαρακτηριστικά του υδρόμελου
Ασλόγλου, Σαββίνα; Παπαστεργιάδη, Βικεντία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-11)Το υδρόμελο είναι ένα αλκοολούχο ποτό με βασική πρώτη ύλη το μέλι, αυτός είναι και ο λόγος που διαφέρει από τον οίνο, αν και αρκετοί θα έλεγαν ότι γευστικά είναι παρόμοια. Τα συστατικά του είναι μέλι, νερό και μαγιά ...