Πλοήγηση ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ανά Συγγραφέα "Δημακοπούλου, Ελένη"
-
Χημική σύσταση και βασικές ευεργετικές ιδιότητες χαρακτηριστικών φρούτων και οπωροκηπευτικών ελληνικής προελευσης
Δημακοπούλου, Ελένη; Λάππα, Μαρία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-07)Τα φρούτα και τα λαχανικά από παλιά έχουν εκτιμηθεί ως μέρος του βασικού διαιτολογίου του ανθρώπου. Τις τελευταίες δεκαετίες, τα οπωροκηπευτικά αποτελούν αντικείμενο πολλών ερευνητικών μελετών, λόγω της φύσης τους και ...