Πλοήγηση ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ανά Συγγραφέα "Φιλντίσης, Γεώργιος"
-
Φυσικοί αντιμικροβιακοί παράγοντες έναντι τροφιμογενών παθογόνων
Φιλντίσης, Γεώργιος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-15)Εμπορικά διαθέσιμες σκόνες Μαύρου πιπεριού, Πράσινου πιπεριού καθώς και κόκκινης πιπεριάς Καγιέν προστέθηκαν σε ποσοστό 5% κ.β. σε νερό. Κατόπιν ρυθμίστηκε το pH με 1 N HCl/ 1 N NaOH σε τιμές 4.5, 5.5 και 6.5 και κατόπιν ...