Πλοήγηση ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ανά Συγγραφέα "Καβουκλή, Σταυρούλα-Γεωργία"
-
Αντιμικροβιακές ουσίες στο αγελαδινό και αιγοπρόβειο γάλα-Ένα πρόβλημα Δημόσιας Υγείας
Καβουκλή, Σταυρούλα-Γεωργία; Καρδιόλακα, Αικατερίνη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-02-25)Το γάλα αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην διατροφή του ανθρώπου από πολύ παλιά και συνέβαλε σημαντικά στην επιβίωση και στην υγεία του. Οι συνθήκες διαβίωσης ,η διατροφή, και η υγεία των γαλακτοφόρων ζώων επηρεάζουν την ...