Πλοήγηση ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ανά Συγγραφέα "Ζώτος, Δημήτριος"
-
Εκχύλιση φαινολικών ενώσεων από παραπροϊόντα Μελισσόχορτου (Melissa officinalis) με χρήση μοντέλων πειραματικού σχεδιασμού και Υγρής Χρωματογραφίας-Φασματομετρίας Μάζας (LC-MS/MS)
Ζώτος, Δημήτριος; Γιάννης, Δημήτρης (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-28)Η σύγχρονη τάση για οικολογική διαχείριση των αποβλήτων/παραπροϊόντων και η ανάγκη για την εφαρμογή “πράσινων” μεθόδων, φιλικών προς το περιβάλλον, κατά την παραγωγή βιομηχανικών προϊόντων τροφίμων έχει οδηγήσει στην ...