Πλοήγηση ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ανά Συγγραφέα "Πανουσοπούλου, Κωνσταντίνα"
-
Capparis spinosa (κάππαρις η ακανθώδης): Ανασκόπηση στη φυτοχημική σύσταση, στην αντιοξειδωτική και αντιβακτηριακή δράση του φυτού
Πανουσοπούλου, Κωνσταντίνα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-03-03)Με την έλευση της βέλτιστης διατροφής και με την αύξηση της συνείδησης για την υγεία, οι άνθρωποι επανεξετάζουν τη χρήση των φυτών ως πηγή τροφής και φαρμάκων. Τα προϊόντα που παράγονται από πολλά βότανα και φυτά, όντας ...