dc.contributor.advisor | Papapostolou, Christiana | |
dc.contributor.author | Μπίσσας, Παναγίωτης | |
dc.date.accessioned | 2022-12-13T15:00:35Z | |
dc.date.available | 2022-12-13T15:00:35Z | |
dc.date.issued | 2022-10-13 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3487 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3327 | |
dc.description.abstract | Είναι γεγονός ότι η διαχείριση αποβλήτων αποτελεί ένα ζήτημα μείζονος σημασίας για την ευημερία της κοινωνίας. Ανέκαθεν οι αποτελεσματικές στρατηγικές και πρακτικές διαχείρισής τους αποτέλεσαν τον στόχο των αρμόδιων φορέων. Η παρούσα εργασία
εστιάζει στο ζήτημα των τροφικών αποβλήτων. Ειδικότερα, στα πλαίσια εκπόνησης της διπλωματικής μου εργασίας, εξετάστηκαν οι βιώσιμοι τρόποι και μέθοδοι διαχείρισης των τροφικών αποβλήτων μέσω παραδειγματικής μελέτης (SPSS). | el |
dc.format.extent | 77 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el | * |
dc.subject | Τροφικά απόβλητα | el |
dc.subject | Ανακύκλωση | el |
dc.subject | Διαχείριση αποβλήτων | el |
dc.subject | Βιώσιμες πρακτικές | el |
dc.subject | Επαναχρησιμοποίηση | el |
dc.title | Βιώσιμες πρακτικές πρόληψης και μείωσης της παραγωγής τροφικών αποβλήτων | el |
dc.title.alternative | Sustainable practices to prevent and reduce food waste production | el |
dc.type | Διπλωματική εργασία | el |
dc.contributor.committee | Kavadias, Kosmas | |
dc.contributor.committee | Κονδύλη, Αιμιλία | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Μηχανικών | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών | el |