Εμφάνιση απλής εγγραφής

Βιώσιμες πρακτικές πρόληψης και μείωσης της παραγωγής τροφικών αποβλήτων

dc.contributor.advisorPapapostolou, Christiana
dc.contributor.authorΜπίσσας, Παναγίωτης
dc.date.accessioned2022-12-13T15:00:35Z
dc.date.available2022-12-13T15:00:35Z
dc.date.issued2022-10-13
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/3487
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-3327
dc.description.abstractΕίναι γεγονός ότι η διαχείριση αποβλήτων αποτελεί ένα ζήτημα μείζονος σημασίας για την ευημερία της κοινωνίας. Ανέκαθεν οι αποτελεσματικές στρατηγικές και πρακτικές διαχείρισής τους αποτέλεσαν τον στόχο των αρμόδιων φορέων. Η παρούσα εργασία εστιάζει στο ζήτημα των τροφικών αποβλήτων. Ειδικότερα, στα πλαίσια εκπόνησης της διπλωματικής μου εργασίας, εξετάστηκαν οι βιώσιμοι τρόποι και μέθοδοι διαχείρισης των τροφικών αποβλήτων μέσω παραδειγματικής μελέτης (SPSS).el
dc.format.extent77el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/deed.el*
dc.subjectΤροφικά απόβληταel
dc.subjectΑνακύκλωσηel
dc.subjectΔιαχείριση αποβλήτωνel
dc.subjectΒιώσιμες πρακτικέςel
dc.subjectΕπαναχρησιμοποίησηel
dc.titleΒιώσιμες πρακτικές πρόληψης και μείωσης της παραγωγής τροφικών αποβλήτωνel
dc.title.alternativeSustainable practices to prevent and reduce food waste productionel
dc.typeΔιπλωματική εργασίαel
dc.contributor.committeeKavadias, Kosmas
dc.contributor.committeeΚονδύλη, Αιμιλία
dc.contributor.facultyΣχολή Μηχανικώνel
dc.contributor.departmentΤμήμα Μηχανολόγων Μηχανικώνel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές