Εμφάνιση απλής εγγραφής

Μικρό κατάστημα εστίασης και πώλησης προϊόντων ελιάς στο Παγκράτι, μέσα από τις αρχές του Παραμετρικού σχεδιασμού

dc.contributor.advisorKourniatis, Nikolaos
dc.contributor.advisorΜπούρας, Κωνσταντίνος
dc.contributor.authorΒερδέ, Στεφανή
dc.date.accessioned2021-03-26T11:26:29Z
dc.date.available2021-03-26T11:26:29Z
dc.date.issued2021-02-25
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/489
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-340
dc.description.abstractΗ εργασία αυτή έχει ως αντικείμενο το σχεδιασμό ενός μικρού καταστήματος εστίασης και πώλησης προϊόντων ελιάς στο Παγκράτι, μέσα από τις αρχές του παραμετρικού σχεδιασμού. Επιχειρείται η διερεύνηση της σύνθεσης και των επιμέρους στοιχείων της, αφενός στον ορισμό παραμέτρων σχεδίασης και των σχέσεων των παραμέτρων της, αφετέρου στην εφαρμογή τους στο συνθετικό κομμάτι της εργασίας, συγκεκριμένα στη διαμόρφωσης ενός χώρου καταστήματος λιανικού εμπορίου και εστίασης. Απώτερος σκοπός της παρούσας εργασίας, είναι η εφαρμογή της λογικής του παραμετρικού σχεδιασμού χωρίς την χρήση του προγράμματος του Grasshopper, για τη δημιουργία μίας ατμόσφαιρας μέσα στον χώρο, που να διαμορφώνεται μέσα από τις αρχές του παραμετρικού σχεδιασμού. Με λίγα λόγια, να σχηματιστεί ένα σύστημα από την λογική του παραμετρικού σχεδιασμού που να διέπει το συνολικό σχεδιασμό της πρότασης αυτής.el
dc.format.extent118el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΠαραμετρικός-σχεδιασμόςel
dc.subjectΛιανικήel
dc.subjectΕστίασηel
dc.subjectDeliel
dc.subjectParametricel
dc.subjectΚατάστημαel
dc.subjectΠαραμέτρουςel
dc.subjectΠροϊόντα ελιάςel
dc.titleΜικρό κατάστημα εστίασης και πώλησης προϊόντων ελιάς στο Παγκράτι, μέσα από τις αρχές του Παραμετρικού σχεδιασμούel
dc.title.alternativeSmall Deli with olive products in Pagkrati, through the principles of Parametric designel
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΠάνος, Παναγιώτης
dc.contributor.committeeSinou, Maria
dc.contributor.facultyΣχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμούel
dc.contributor.departmentΤμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικήςel
dc.description.abstracttranslatedThe object of this project is the design of a small food service and retail shop for olive products in the Pagkrati neighborhood of Athens, through the principles of parametric design. An attempt is made to investigate the design composition and its individual elements, on the one hand, the definition of the design parameters and the relationships between these parameters, and on the other hand, their application to the synthesis part of the work, specifically in the formation of a retail and food service space. The ultimate goal of this project is the application of parametric design logic, without the use of the Grasshopper plug-in, to create an atmosphere that is formed through the principles of parametric design. In short, to form a system that governs the overall design of this proposal, using the algorithmic logic of parametric designel


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές