dc.contributor.advisor | Μυτιληναίου, Σοφία | |
dc.contributor.author | Τσιρίκος, Ευάγγελος | |
dc.date.accessioned | 2023-11-08T10:03:09Z | |
dc.date.available | 2023-11-08T10:03:09Z | |
dc.date.issued | 2023-10-19 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/5615 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-5452 | |
dc.description.abstract | Υπόβαθρο: Τα τελευταία χρόνια ο τομέας της παραγγελίας φαγητού είναι σε άνθιση. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί αν υπολογίσουμε την κατάσταση που επικράτησε και με τον covid-19, η οποία άνοιξε πολλές ευκαιρίες στον χώρο του ντελιβερι. Ταυτόχρονα μια άλλη εξήγηση άπτεται στο ότι, λόγω των ίδιων συνθηκών, έχει σημειωθεί έντονη ανάγκη για καλύτερη διατροφή και προσοχή στο τι καταναλώνουμε. Τέλος δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε ότι η οικονομική και περιβαλλοντολογική κατάσταση που επικρατεί, δεν επιτρέπει την σπατάλη σημαντικών πόρων όπως είναι το φαγητό.
Σκοπός : Ο σκοπός αυτής της πτυχιακής είναι η δημιουργία μιας νέας εφαρμογής διανομής φαγητού που δίνει λύση, με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, στα υπάρχοντα προβλήματα που προκύπτουν.
Συμπεράσματα: Οι μορφές απεικόνισης που επιλέγουμε μεταφέρουν το πλήρες βάρος της πληροφορίας και αποσκοπούν στην επιτυχημένη μετάδοσή της, άρα είναι σημαντικό να προσαρμόζονται ανάλογα, να εξελίσσονται και να αλλάζουν για να λειτουργούν καλύτερα με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε τομέα. | el |
dc.format.extent | 32 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Επαυξημένη πραγματικοτητα (AR) | el |
dc.title | Δημιουργία εφαρμογής για την παραγγελία φαγητού με την χρήση τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας. | el |
dc.title.alternative | Food delivery app applying Augmented reality (AR) technology. | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Δελφίνο, Ιωάννα | |
dc.contributor.committee | Metzitakos, Rossetos | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας | el |
dc.description.abstracttranslated | Background: In recent years the food ordering sector has been booming. This can be explained if we consider the situation that also prevailed with covid-19, which opened many opportunities in the field of delivery. At the same time, another explanation relates to the fact that, due to the same conditions, there has been a strong need for better nutrition and attention to what we consume. Finally, we could not omit that the prevailing economic and environmental situation does not allow the waste of important resources such as food.
Purpose: The purpose of this thesis is to create a new food distribution application that provides a solution, in the best possible way, to the existing problems that arise.
Conclusions: The forms of visualization we choose carry the full weight of information and aim to successfully convey it, so it is important that they adapt accordingly, evolve and change to work best based on the needs of each sector. | el |