Εμφάνιση απλής εγγραφής

Σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας αλυσίδας καταστημάτων καφέ "IL MÒNACO"

dc.contributor.advisorΜαρτίνη, Ελένη
dc.contributor.authorΕυαγγελάτος, Άγγελος
dc.date.accessioned2024-04-03T07:38:31Z
dc.date.available2024-04-03T07:38:31Z
dc.date.issued2024-03-27
dc.identifier.urihttps://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/6357
dc.identifier.urihttp://dx.doi.org/10.26265/polynoe-6193
dc.description.abstractΗ παρούσα πτυχιακή εργασία αποτελεί μια μελέτη πάνω στον καφέ˙ την ιστορία και την εξέλιξή του, τον αντίκτυπο στην κοινωνία και το περιβάλλον όπως επίσης και μια σχεδιαστική πρόταση που προκύπτει από μελέτη της αγοράς κι επιχειρεί να απαντήσει και να καλύψει κενά που υπάρχουν στον ανταγωνισμό, τόσο σε επίπεδο εταιρικής υπευθυνότητας, όσο και σε σχεδιαστικό. Με βάση την έρευνα η πρόταση αφορά εταιρία με την επωνυμία «IL MÒNACO» που αποτελεί δίκτυο καταστημάτων/καφεκοπτείων με δική της μονάδα μεταποίησης καφέ, που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Στόχος είναι η δημιουργία μιας εταιρικής ταυτότητας που θα αναδεικνύει το προϊόν και τις αξίες της εταιρίας, που θα έχει όμως τη δική της μοναδική αισθητική και υπόσταση, και θα την κάνει αναγνωρίσιμη και ξεχωριστή σε σχέση με άλλες ανταγωνιστικές αλυσίδες καφέ. Επιπλέον στόχος αποτελεί ο αρμονικός συνδυασμός αισθητικών στοιχείων του concept με τα κριτήρια της σύγχρονης οπτικής επικοινωνίας.el
dc.format.extent92el
dc.language.isoelel
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Αττικήςel
dc.rightsΑναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές*
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectΟικολογικό αποτύπωμαel
dc.subjectΚαφέςel
dc.subjectΒιωσιμότηταel
dc.subjectΚυκλική οικονομίαel
dc.titleΣχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας αλυσίδας καταστημάτων καφέ "IL MÒNACO"el
dc.title.alternativeBranding design for coffee franchise "IL MÒNACO"el
dc.typeΠτυχιακή εργασίαel
dc.contributor.committeeΔεβετζή, Ιωάννα
dc.contributor.committeeΔελφίνο, Ιωάννα
dc.contributor.facultyΣχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμούel
dc.contributor.departmentΤμήμα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίαςel
dc.description.abstracttranslatedThis dissertation is a study on coffee; its history and evolution, the impact on society and the environment as well as a design proposal resulting from a market study and an attempt to cover gaps that exist in the competition, both in terms of corporate responsibility and design. Based on the research, the proposal concerns a company with the name «IL MÒNACO» which is a network of shops/coffee roasters with its own coffee processing unit, active in Greece and abroad. The goal is to create a corporate identity that will highlight the company’s product and values, but which will have its own unique aesthetic and substance, and will make it recognizable and distinct from other competing coffee chains. Another goal is the harmonious combination of aesthetic elements of the concept with the criteria of modern visual communication.el


Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο

Thumbnail

Αυτό το τεκμήριο εμφανίζεται στις ακόλουθες συλλογές

Εμφάνιση απλής εγγραφής

Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές