dc.contributor.advisor | Δεβετζή, Ιωάννα | |
dc.contributor.author | Τιλόγλου, Ευριπία | |
dc.date.accessioned | 2024-10-17T12:20:47Z | |
dc.date.available | 2024-10-17T12:20:47Z | |
dc.date.issued | 2024-10-16 | |
dc.identifier.uri | https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/7788 | |
dc.identifier.uri | http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-7620 | |
dc.description.abstract | Το project επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εταιρικής ταυτότητας για το ελληνικό εστιατόριο "Στόφα". Το εστιατόριο συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, εμπνευσμένη από τη γιαγιά της δημιουργού, ενσωματώνει σύγχρονη εικόνα με παραδοσιακούς συμβολισμούς, προκειμένου να δημιουργήσει μια αίσθηση που γεφυρώνει το παρελθόν με το παρόν. Επιπλέον διανέμει τοπικά προϊόντα, ενισχύοντας την αυθεντικότητα και την παράδοση της 'Στόφα'. | el |
dc.format.extent | 67 | el |
dc.language.iso | el | el |
dc.publisher | Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής | el |
dc.rights | Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Διεθνές | * |
dc.rights.uri | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/ | * |
dc.subject | Εταιρική ταυτότητα | el |
dc.subject | Εστιατόριο | el |
dc.subject | Διανομή προϊόντων | el |
dc.subject | Ελληνική κουζίνα | el |
dc.subject | Παράδοση | el |
dc.subject | Γιαγιά | el |
dc.title | Εταιρική ταυτότητα εστιατορίου και διανομής προϊόντων «Στόφα» | el |
dc.title.alternative | Brand identity of "Stofa", restaurant and product distribution company | el |
dc.type | Πτυχιακή εργασία | el |
dc.contributor.committee | Δελφίνο, Ιωάννα | |
dc.contributor.committee | Παπαδομανωλάκη, Μαρία | |
dc.contributor.faculty | Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού | el |
dc.contributor.department | Τμήμα Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας | el |
dc.description.abstracttranslated | The project focuses on the creation of an integrated brand identity for the Greek restaurant "Stofa". The restaurant combines traditional Greek cuisine, inspired by the creator's grandmother, integrates a modern image with traditional symbolism, in order to create a feeling that bridges the past with the present. Additionally, it distributes local products, enhancing the authenticity and tradition of 'Stofa'. | el |