Πλοήγηση ανά Λέξεις-κλειδιά "Αιθέρια έλαια"
Αποτελέσματα 5-7 από 7
-
Ο λυκίσκος και η τεχνική του Dry-hopping
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-08-01)Ο λυκίσκος είναι το άνθος του φυτού Humulus lupulus και χρησιμοποιείται στη ζυθοποιία για να προσδώσει άρωμα και πικρή γεύση στην μπύρα, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη μικροβιακή σταθερότητά της. Για την πικρή γεύση της ... -
Συστήματα διαχείρισης ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης. Παρουσίαση μελέτης περίπτωσης για ενοποιημένο σύστημα ποιότητας-Περιβαλλοντικής διαχείρισης σε αποστακτήριο αρωματικών φυτών
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-07-21)Τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας και περιβάλλοντος είναι πλαίσια που χρησιμοποιούνται από οργανισμούς για να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα ή/και οι υπηρεσίες τους ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των πελατών, ελαχιστοποιώντας ... -
Τροφιμογενή παθογόνα: διερεύνηση της χρήσης φυσικών αντιμικροβιακών στην παραγωγή τροφίμων
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-03-08)Η ενσωμάτωση φυσικών αντιμικροβιακών ουσιών στην παραγωγή τροφίμων έχεαναδειχθεί ως μια καίρια στρατηγική για τη βελτίωση της ασφάλειας και της ποιότητας τωντροφίμων, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τις ανησυχίες που σχετίζονται ...