Now showing items 4-6 of 6

    • Εφαρμογές της μικροβιακής ζύμωσης σε φυτικούς σπόρους 

      Ξαϊδάρας, Ιωάννης Γεώργιος; Κουρουμλίδης, Συμεών (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-26)
      Αντικείμενο αυτής της εργασίας αποτελεί η μελέτη των φυτικών σπόρων, των ευεργετικών ιδιοτήτων που προσφέρουν οι μικροβιακές ζυμώσεις και των πιθανών εφαρμογών στη βιομηχανία τροφίμων. Οι φυτικές πηγές τροφίμων αποτελούν ...
    • Μελέτη γενετικών πολυμορφισμών στις κύριες πρωτεΐνες του ελληνικού γάλακτος 

      Πιτσινού, Αγγελική; Μήτραϊ, Νικολέτα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-05-13)
      Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η μελέτη του πολυμορφισμού των πρωτεϊνών του γάλακτος. Οι κυριότερες αυτόχθονες φυλές βοοειδών που εκτρέφονται στην Ελλάδα είναι η Βραχυκερατική, η φυλή Κατερίνης, η Συκιάς και ...
    • Μελέτη επίδρασης μικροβιακών ζυμώσεων σε φυτικούς σπόρους 

      Δήμοβιτς, Σοφία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-04-27)
      Η χρήση των ζυμώσεων έχει καθιερωθεί από τα αρχαία χρόνια στον τομέα των τροφίμων . Οι πρωτεΐνες οσπρίων αποτελούν ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον στη βιομηχανία τροφίμων λόγω των διατροφικών, περιβαλλοντικών και ...