Browsing by Keywords "Φρούτα"
Now showing items 4-10 of 10
-
Δημιουργία Εταιρικής Ταυτότητας και Συσκευασίας (Fruit Box)
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-08-11)Η παρούσα διπλωματική εργασία έχει να κάνει με την δημιουργία μιας εταιρικής ταυτότητας για προϊόν παιδικού φυσικού χυμού. Τον πλήρη σχεδιασμό των συσκευασιών των προϊόντων και την προωθητική τους καμπάνια. Το όνομα του ... -
Εδώδιμες μεμβράνες από ελληνική σαλάτα
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-09-28)Ο ρόλος της συσκευασίας τροφίμων είναι πολύπλευρος, βασικός στόχος του οποίου η συ-νολική προστασία του προϊόντος τόσο από εξωγενείς όσο και από ενδογενείς παράγοντες. Η εκτεταμένη χρήση μη ανανεώσιμων και μη βιοαποικοδομήσιμων ... -
Εταιρική ταυτότητα και διαφημιστική καμπάνια φίρμας Ελληνικών κρασιών με χυμούς φρούτων για την εξαγωγή τους στην Κινέζικη αγορά
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-07-12)Βασικός σκοπός της εργασίας είναι η σύνδεση δύο μεγάλων πολιτισμών Ελληνικού και Κινεζικού μέσω ενός διαχρονικού προϊόντος όπως το κρασί σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή του (κρασί με χυμούς φρούτων). Η επικοινωνία αυτή βασίζεται ... -
Η επίδραση της ενεργής συσκευασίας στην ποιότητα φρέσκων φρούτων και λαχανικών
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-07-12) -
Κατανάλωση φυτικών τροφίμων και κατάθλιψη στους εφήβους: Συστηματική ανασκόπηση
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-07-31)Εισαγωγή: Η διατροφή θεωρείται ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει στην σωματική και ψυχική υγεία. Η πλούσια σε φυτικά τρόφιμα διατροφή έχει συσχετιστεί αρνητικά με την κατάθλιψη, αλλά απαιτείται περαιτέρω διερεύνηση ... -
Μελέτη σύστασης, παραγωγής και ποιοτικών χαρακτηριστικών ζύθων με βότανα και φρούτα
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-10-06)Μέσα από τα παραγόμενα κυρίως αλκοολούχα ποτά τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες ανήκει μεταξύ άλλων και η μπύρα. Η παραγωγή της έχει φτάσει να πραγματοποιείται τόσο καλά σε βιομηχανική κλίμακα όσο και σε ικανοποιητικό ... -
Συγκριτική μελέτη πυρήνων φρούτων με χρήση φασματοσκοπίας υπερύθρου
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-10-05)Τα φρέσκα φρούτα είναι προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε μεγάλο ποσοστό από τους καταναλωτές και αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο τμήμα στον τομέα των λειτουργικών και διατροφικών τροφίμων. Ωστόσο, η επεξεργασία τους οδηγεί στη ...