Toggle navigation
Ελληνικά
English
Ελληνικά
Ελληνικά
English
Σύνδεση
Toggle navigation
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Προβολή τεκμηρίου
Ιδρυματικό Αποθετήριο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Προβολή τεκμηρίου
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Η επίδραση της ενεργής συσκευασίας στην ποιότητα φρέσκων φρούτων και λαχανικών
The effect of active packaging on the quality of fresh fruits and vegetables
Μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία
Συγγραφέας
Κατσίγιαννη, Δέσποινα
Ημερομηνία
2023-07-12
Επιβλέπων
Giannakourou, Maria
Katsigianni_21015.pdf (4.350Mb)
Δήλωση_Κατσίγιαννη.pdf (44.24Kb)
Λέξεις-κλειδιά
Eνεργή συσκευασία
;
Φρούτα
;
Λαχανικά
;
Συστήματα απορρόφησης
;
Συστήματα εκπομπής
Αριθμός σελίδων
110
Σχολή
Σχολή Επιστημών Τροφίμων
Ακαδημαϊκό Τμήμα
Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων
Τίτλος Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Γλώσσα
Ελληνικά
URI
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/handle/11400/4896
http://dx.doi.org/10.26265/polynoe-4734
Συλλογή
Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
Εμφάνιση πλήρους εγγραφής
Εκτός από όπου επισημαίνεται κάτι διαφορετικό, το τεκμήριο διανέμεται με την ακόλουθη άδεια:
Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Παρόμοια Διανομή 4.0 Διεθνές
Αναζήτηση στο Αποθετήριο
Αυτή η συλλογή
Πλοηγηση
Όλο το Αποθετήριο
Κοινότητες & Συλλογές
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Επιβλέποντες
Τίτλοι
Λέξεις-κλειδιά
Ακαδημαϊκά Τμήματα
Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Αυτή η συλλογή
Ανά ημερομηνία δημοσίευσης
Συγγραφείς
Επιβλέποντες
Τίτλοι
Λέξεις-κλειδιά
Ακαδημαϊκά Τμήματα
Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Ο λογαριασμος μου
Σύνδεση