Πλοήγηση ανά Λέξεις-κλειδιά "Kombucha"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Μελέτη μικροβιακής ζύμωσης φυτικών προϊόντων με βάση μικροβιακή κοινότητα αποτελούμενη από ζύμες και βακτήρια
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-07)Η kombucha είναι ένα παραδοσιακό ρόφημα τσαγιού που έχει υποστεί ζύμωση, γνωστό για τη μοναδική του γεύση και τα πιθανά οφέλη για την υγεία. Παράγεται χρησιμοποιώντας μια συμβιωτική καλλιέργεια βακτηρίων και ζυμών (SCOBY), ... -
Παρασκευή ζυμώμενου προβιοτικού ροφήματος με συμβιοτική καλλιέργεια ζυμών και βακτηρίων με προσθήκη χαρουπόμελου
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2024-07-26)Η συγκεκριμένη πτυχιακή εργασία ασχολείται με την παρασκευή ενός ζυμωμένου προβιοτικού ροφήματος με βάση το χαρουπόμελο, όπου παρασκευάστηκε kombucha με διάφορες συνταγές, με διάφορα είδη, δηλαδή με αρχικό προϊόν από ...