• Εφαρμογές της μικροβιακής ζύμωσης σε φυτικούς σπόρους 

      Ξαϊδάρας, Ιωάννης Γεώργιος; Κουρουμλίδης, Συμεών (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-26)
      Αντικείμενο αυτής της εργασίας αποτελεί η μελέτη των φυτικών σπόρων, των ευεργετικών ιδιοτήτων που προσφέρουν οι μικροβιακές ζυμώσεις και των πιθανών εφαρμογών στη βιομηχανία τροφίμων. Οι φυτικές πηγές τροφίμων αποτελούν ...
    • Μελέτη επίδρασης μικροβιακών ζυμώσεων σε φυτικούς σπόρους 

      Δήμοβιτς, Σοφία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-04-27)
      Η χρήση των ζυμώσεων έχει καθιερωθεί από τα αρχαία χρόνια στον τομέα των τροφίμων . Οι πρωτεΐνες οσπρίων αποτελούν ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον στη βιομηχανία τροφίμων λόγω των διατροφικών, περιβαλλοντικών και ...