Πλοήγηση Μεταπτυχιακές διπλωματικές εργασίες - Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα στον Τουρισμό ανά Λέξεις-κλειδιά "Ελληνική κουζίνα"
Αποτελέσματα 1-2 από 2
-
Η ελληνική γαστρονομία ως πολιτιστικός και τουριστικός πόρος. Το παράδειγμα του σήματος της ελληνικής κουζίνας
(Πανεπιστήμιο Δυτικής ΑττικήςΠανεπιστήμιο Αιγαίου, 2023-09)Η γαστρονομία, η τέχνη και η επιστήμη του φαγητού και της παρασκευής του, έχει αναγνωριστεί εδώ και πολύ καιρό ως μια ισχυρή πολιτιστική και κοινωνική δύναμη. Τα τελευταία χρόνια, έχει αναδειχθεί σε σημαντικό παράγοντα ... -
Συμβολή του γαστρονομικού τουρισμού στην τουριστική ανάπτυξη των Κυκλάδων - Μελέτη περίπτωσης Μύκονος
(Πανεπιστήμιο Δυτικής ΑττικήςΠανεπιστήμιο Αιγαίου, 2021-03-18)Η γαστρονομία στην Ελλάδα θα λέγαμε ότι αποτελεί αναπόσπαστο και πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας, της παράδοσης και της κουλτούρας της χώρας με εγχώριες και παγκόσμιες τουριστικές εκτάσεις. Σκοπός της παρούσας ...