Πλοήγηση Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών ανά Συγγραφέα "Κυπρούλης, Σωτήριος"
-
Μελέτη της αντιοξειδωτικής επίδρασης των βοτάνων πιπερόριζας και καρδάμου στον Ροδίτη οίνο
Κυπρούλης, Σωτήριος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-21)Σε αυτή τη διπλωματική εργασία μελετήθηκε η δυνατότητα της εκχύλισης των φαινολικών και των αντιοξειδωτικών συστατικών των βοτάνων της πιπερόριζας και του κάρδαμου, σε τοπικό λευκό οίνο, της ποικιλίας Ροδίτη, από την ...