Browsing Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών by Author "Κορφιός, Ευάγγελος"
Now showing items 1-1 of 1
-
Παραγωγή ζύθου Pale Ale με χρήση εκχυλίσματος βοτάνων λουΐζας και δυόσμου
Κορφιός, Ευάγγελος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-10)Οι σύγχρονες ιδέες στην ολοένα αναπτυσσόμενη μικροζυθοποιία, αλλά και οικιακή ζυθοποίηση, οδηγεί τους παρασκευαστές στον έντονο πειραματισμό, προς δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, που ξεφεύγουν από τα γνωστά παραγόμενα ...