Now showing items 1-2 of 2

    • Μελέτη της αντιοξειδωτικής δράσης των βοτάνων Μέντας και Δυόσμου στον οίνο 

      Αθανασιάδη, Ιωάννα; Καρτσαγκούλη, Ελευθερία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-18)
      Στην παρούσα πτυχιακή εργασία μελετήθηκε η δυνατότητα εκχύλισης των φαινολικών και των αντιοξειδωτικών συστατικών των βοτάνων μέντας και δυόσμου στον έτοιμο οίνο παραγωγής του τμήματος Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών ...
    • Παραγωγή ζύθου Pale Ale με χρήση εκχυλίσματος βοτάνων λουΐζας και δυόσμου 

      Κορφιός, Ευάγγελος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-10)
      Οι σύγχρονες ιδέες στην ολοένα αναπτυσσόμενη μικροζυθοποιία, αλλά και οικιακή ζυθοποίηση, οδηγεί τους παρασκευαστές στον έντονο πειραματισμό, προς δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, που ξεφεύγουν από τα γνωστά παραγόμενα ...