Now showing items 1-2 of 2

    • Διερεύνηση του ρόλου των πεπτιδίων στην μπύρα και τα παραπροϊόντα ζυθοποίησης 

      Σαμανίδου, Κλεονίκη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-10-09)
      Ο ζύθος αποτελεί ένα από τα παλαιότερα γνωστά αλκοολούχα ποτά και ενώ χρονολογείται 6000-8000 χρόνια πριν, αποτελεί ακόμα ένα πολύπλοκο προϊόν και η παραγωγή του όλο και αυξάνεται. Καθώς η βιομηχανία του ζύθου με τα ...
    • Πεπτιδικές ενώσεις στον οίνο 

      Δημητροπούλου, Μαρία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-07-10)
      Ο οίνος είναι ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται και αλλάζει με το πέρασμα του χρόνου. Αποτελείται από πολυάριθμες ενώσεις, διαφόρων κατηγοριών που καθεμία συνεισφέρει στο τελικό προϊόν και στην διατήρησή του κατά ...