Πλοήγηση Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών ανά Συγγραφέα "Κουκοβίνη, Αικατερίνη"
-
Σύγκριση μεθόδων ανάλυσης αναγόντων σακχάρων στη μπύρα
Κουκοβίνη, Αικατερίνη; Κριτή, Ειρήνη - Αικατερίνη (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-22)Η μπύρα είναι ένα αλκοολούχο ποτό, γνωστό από την αρχαιότητα. Έχει ως πρώτες ύλες το νερό που αποτελεί το 90%, το κριθάρι ως αμυλούχο υπόστρωμα το οποίο μετά την υδρόλυσή του θα δώσει τα σάκχαρα, το λυκίσκο, ο οποίος ...