Πλοήγηση Τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου και Ποτών ανά Συγγραφέα "Πουτουρούδης, Κωνσταντίνος"
-
Αμπελοκομικές τεχνικές με σκοπό την καθυστέρηση της ωρίμανσης των σταφυλιών της ποικιλίας Sauvignon Blanc (Vitis vinifera L.)
Πουτουρούδης, Κωνσταντίνος (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-19)Ο στόχος αυτής της μελέτης ήταν να εξεταστούν τεχνικές διαχείρισης του θόλου ως αντισταθμιστικά μέτρα για τον μετριασμό των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής με στόχο την καθυστέρηση της ωρίμανσης των σταφυλιών ώστε να ...