Πλοήγηση ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ανά Συγγραφέα "Σούγια, Λαμπρινή"
-
Συγκριτική μελέτη παλαιωμένων Brandy ως προς την φαινολική τους σύσταση και την αντιοξειδωτική τους ικανότητα
Σούγια, Λαμπρινή (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-04-11)Μπράντι (brandy) ορίζεται το αλκοολούχο ποτό που προέρχεται από την απόσταξη ζυμούμενων φρούτων , όπως σταφύλια,μήλα, αχλάδια, κεράσια ή δαμάσκηνα. Όταν παραχθεί από αποσταγμένο οίνο, προερχόμενο από σταφύλια ονομάζεται ...