Πλοήγηση ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ανά Συγγραφέα "Λιοδήμου, Παναγιώτα"
-
Προοπτικές αξιοποίησης υποπροϊόντων επεξεργασίας καφέ στις βιομηχανίες τροφίμων και καλλυντικών
Λιοδήμου, Παναγιώτα; Κυρίτση, Παγώνα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-03-04)Στην παρούσα πτυχιακή εργασία λαμβάνει χώρα μία παρουσίαση των προοπτικών αξιοποίησης των υποπροϊόντων του καφέ στη βιομηχανία τροφίμων και καλλυντικών. Στο πρώτο κεφάλαιο, γίνεται περιγραφή του φυτού του καφέ και του ...