Πλοήγηση ΣΧΟΛΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ανά Λέξεις-κλειδιά "Χρώμα"
Αποτελέσματα 1-3 από 3
-
Η επίδραση της χρήσης ιβίσκου στη ζυθοποίηση & η επίδραση στη σύσταση και στα χαρακτηριστικά του ζύθου
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-07-22)Η εργασία αυτή πραγματοποιήθηκε ώστε να διαπιστωθεί πειραματικά η επίδραση του ιβίσκου (Hibiscus sabdariffa) στη ζυθοποίηση, στη σύσταση της μπίρας, καθώς και στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά της. Έξι εμπορικά δείγματα ... -
Μελέτη διατροφικής σύστασης φράουλας
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-08-07)Η παρούσα εργασία απαρτίζεται από δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος αναλύεται η θεωρητική θεματολογία που προέκυψε από βιβλιογραφική ανασκόπηση. Συγκεκριμένα, η θεματολογία περιλαμβάνει τη γονοτυπική και βοτανική ταξινόμηση ... -
Μελέτη νοθείας κατσικίσιου γάλακτος με αγελαδινό γάλα με μοριακές και φυσικοχημικές μεθόδους
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2023-09-25)Στην παρούσα μελέτη, εξετάστηκε η ανίχνευση της νοθείας του κατσικίσιου γάλακτος σε δείγματα που παρασκευάστηκαν στο εργαστήριο με ανάμειξη κατσικίσιου γάλακτος με αγελαδινό σε διαφορετικές συγκεντρώσεις που κυμαίνονταν ...