Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-3 από 3
Παραγωγή Μπύρας Χωρίς Αλκοόλ
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-03)
Η παρούσα εργασία αποτελεί μια μελέτη των φυσικών και βιοχημικών συνθήκων που μπορούν να επιδράσουν στον μεταβολικό μονοπάτι που ακολουθούν οι ζύμες του ζύθου ώστε να περιοριστεί η παραγωγή της αιθανόλης και να παραχθεί ...
Οίνοι χωρίς αλκοόλ και οίνοι με χαμηλή περιεκτικότητα αιθανόλης: επισκόπηση και μέθοδοι παραγωγής
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-10)
Ο σκοπός της εργασίας αυτής ήταν να κάνουμε μια γενική
επισκόπηση των παραπάνω κατηγοριών ποτών ξεκινώντας από την νομοθεσία που
τα διέπει, τις καταναλωτικές τάσεις και τις προσεγγίσεις Μάρκετινγκ αυτών στις
διάφορες ...
Συμπεριφορά κατανάλωσης αλκοόλ κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2021-09-30)
Η παρούσα έρευνα συντάχθηκε με σκοπό την μελέτη της ανθρώπινης συμπεριφοράς αναφορικά με την κατανάλωση αλκοόλ κατά την περίοδο της πανδημίας COVID-19. Πραγματοποιήθηκε με την μορφή ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου, και σε ...