Αναζήτηση
Αποτελέσματα 1-3 από 3
Ανάπτυξη συστήματος διαχείρισης ποιότητας τροφίμων σε μικρό τυροκομείο
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-14)
Αντικείμενο της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η ανάπτυξη συστήματος
διασφάλισης της υγιεινής τροφίμων HACCP σε παραδοσιακό τυροκομείο. Η
επιχείρηση στην οποία αναπτύχθηκε η μελέτη αυτή είναι το τυροκομείο “ Η ...
Ανάπτυξη συστήματος διασφάλισης ποιότητας σε εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων ζαχαροπλαστικής και παγωτού
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-14)
Εφαρμογές HACCP στην Ελλάδα
(Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, 2022-07-25)
To HACCP αποτελεί ένα σύστημα προληπτικού ελέγχου των βιομηχανιών τροφίμων για την ενίσχυση της ασφάλειας των αγαθών τους και την προστασία της υγείας του καταναλωτή. Τα ακρωνύμια της λέξης HACCP προέρχονται από τις αγγλικές ...